koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 21

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

ep21

Published on noiembrie 30, 2009 with 8 comentarii

Cand Dae-soo afla ca Song-yeon a ocupat un nesperat loc 5 in competitia de pictura, el vine sa o felicite. Din acest moment, Song-yeong devine eligibila pentru a se pregati sa devina pictor la curte, insa intarziind la cursuri este data afara, atitudinea pictorilor fiind mai mult decat neprietenoasa.

Intre timp, Lee San are o intalnire cu reprezentanti ai negustorilor neautorizati din Nanjeon si le promite o relaxare a mediului de afaceri cu conditia ca acestia sa il ajute, prin determinarea negustorilor neautorizati sa isi plateasca impozitele la stat, un nou motiv pentru oficialii de la curte de a protesta la adresa lui Lee San. Cu toate acestea, el incearca sa convinga, motivand cresterea economica care ar rezulta din aceasta politica fata de negustorii neautorizati: mai multi bani in visteria statului si, in plus, o competitie intre negustori, ceea ce va duce la scaderea preturilor in piata.

Un reprezentant al negustorilor Shijeon o viziteaza pe printesa Hwa-wan, ingrijorat de noua politica a lui Lee San, cu privire la sustinerea negustorilor neautorizati.

Hong Guk-young il sfatuieste pe Lee San ca, pentru a gasi o dovada ca negustorii din Shijeon au conspirat impreuna cu oficiali ai statului oferindu-le acestora mita, atunci ei trebuie sa faca rost de registrele secrete detinute de factiunea Noron, motiv pentru care Lee San porunceste o descindere in cartierul acestora.

Secretarul Jung ii convoaca pe reprezentantii negustorilor din Shijeon pentru a contraataca planurile lui Lee San, bazandu-se pe puterea financiara pe care acestia o aveau.

ep21

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Daniela ce faci, iei la rand toate episoadele? : ))

  2. probabil ca ii este dor de serial

  3. Da knox,le iau pe toate la rind

  4. corina, chiar mie dor de serial!!!!

  5. Vaiii!I HATE JUNG!:-(

  6. Batranul Dal-ho ce mutre face:))

  7. si mie mi-e dor de san…

  8. Şi mie mi sa făcut un dor de San… Eu am văzut acest serial de 2 ori şi mia plăcut la fel de mult :)

Leave a Comment