koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 19

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

ep19

Published on noiembrie 27, 2009 with 6 comentarii

Dupa folosirea ierburilor trimise de printesa Hwa-wan starea regelui se agraveaza iar Lee San hotaraste ca regele sa nu mai ia aceste ierburi.

Printesa Hwa-wan il roaga pe San sa retraga ordinul prin care interzice ca medicamentul sa mai fie folosit pentru tratarea regelui. Printesa Hwa- wan il roaga sa mai astepte o zi ca tratamentul sa isi faca efectul, iar daca conditia regelui nu se imbunatateste atunci ea se obliga sa plateasca cu viata. San ia cu greu o decizie in aceasta situatie.

Intre timp regina Jung-soon ii ordona lui Jung Hoo-gyeom sa isi pregateasca armata privata, pentru a fi gata in momentul mortii regelui.

Regele isi revine si Printesa Hwa-wan se intoarce la palat. Aceasta se intalneste cu mama lui Lee San, careia ii da inapoi ierburile pe care i le adusese aceasta, spunandu-i ca de acum s-ar putea ca ea sa aiba mai multa nevoie de puteri noi.

ep19

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. nici-un comm?

  2. Pe vremea acea (27 nov.2009) cand s-a postat acest rezumat, cred ca nu erau atat de multi cei care stiau de acest site, daca se va relua candva serialul, sunt sigura cu nu vom avea loc de cei care vor sa vina aici.

  3. ai dreptate corina!!

  4. nu a fost asa din pacate

  5. Atât de puţine comentarii erau atunci? Dar era la început şi cred că mulţi nici nu ştiau nici de site nici de serial :)

  6. da. iar dupa erau alte recenzii si tot asa

Leave a Comment