koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 17

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: , ,

ep17

Published on noiembrie 27, 2009 with 7 comentarii

Regele se afla intr-o calatorie spre mormintele regale si pe drum se imbolnaveste de o boala necunoscuta. Il roaga pe Lee San sa se intoarca la palat si sa preia indatoririle de rege. Cand afla de aceasta situatie, regina Jung-soon (interpretata de Kim Yeo-jin) trimite un mesager la Lee Pan pentru a se asigura ca Lee San va fi ucis daca regele Young-jo nu isi revine din boala.

Hong Guk-young
(interpretat de Han Sang-jin) ii spune lui San ca singura varianta de a se intoarce la palat in viata este sa imparta procesiunea in doua. Lee San refuza sa accepte aceasta optiune, pe motiv ca a doua procesiune ar fi slabita si prin urmare vulnerabila unui atac in forta. Dae-soo va lua locul lui San intr-una din procesiuni, insa este atacat si ranit in locul lui Lee San.

ep17 

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. de ce nu puneti pe youtube si episoadele de la 36 incolo ..pentru ca filmul este extraordinar si nu apuc intotdeauna sa-l vad la tv…va rog daca puteti puneti toate episoadele online…..va multumesc

    • Multumim pentru aprecieri! In ceea ce priveste difuzarea serialului, din pacate TVR nu are dreptul de a-l posta inregistrat pe internet si nici de a-l multiplica pe diverse suporturi.

  2. Nu am obiceiul de a urmari seriale lungi, dar si ‘Furtuna la palat’ si ‘Giuvaerul palatului’ m-au captivat prin ineditul lor, prin faptul ca pot afla mai multe despre o civilizatie despre care nu stiam mai mult decat din cartile de istorie. Prin urmare: subiec interesant, poveste frumoasa, actori superbi. Multumesc si …MAI VREAU!!!

  3. Multumesc koreafilm pentru tot!!

  4. Neaţa!MULŢUMIM KOREAFILM!

  5. Mai e puţin până la film.:-D

  6. Săracul Dae-soo!:-(

Leave a Comment