koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 11

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: ,

ep11

Published on noiembrie 27, 2009 with 9 comentarii

Regelui Young-jo ii este adusa o scrisoare, care, dupa ce o citeste, il lasa stupefiat. Regele ordona slujitiorilor sa il prinda pe semnatarul scrisorii pe care tocmai o citise, scrisoare prin care regele este luat in deradere. Lee San este la randul sau profund tulburat. Pe cand Dae-soo (interpretat de Lee Jong-soo) incepe testele pentru examenul militar, acestea sunt suspendate subit. Dae-soo il cauta pe Hong Guk-young pentru a-i cere socoteala in legatura cu ceea ce – credea el – era raspunsul gresit la intrebarea din test, insa afla de la acesta ca viata lui Lee San este in pericol.

Ingrijorat cu privire la siguranta lui Lee San, Nam Sa-cho (interpretat de Maeng Sang-hoon) trimite garzi in aripa de Est a Palatului noaptea. La comanda lui Oh Jung-ho, soldatii trimisi de conspiratori provoaca o explozie. Garzile regale intra in panica din cauza zgomotului, Lee San fiind la randul sau speriat. Soldatii lui Park Cho intra in aripa de Est a palatului si incep sa ucida garzile. Cand Lee San este informat ca dusmanii se indreapta catre aripa centrala, porneste si el in aceiasi directie.

Ingrijorata de soarta lui Lee San, Song-yeon pleaca catre Chugukjang in locul lui Shibi. Garzile palatului nu ii permit lui San sa paraseasca palatul, acesta fiind sub suspiciune de complot impotriva regelui. San se intalneste cu Song-yeon, linistind-o pe aceasta in ce priveste situatia de la palat. Lee San se indreapta apoi spre pavilionul Pyeon unde regele Young-jo il supune unui interogatoriu in fata oficialilor, obligandu-l sa ii tortureze pe prizonieri pentru a demonstra ca nu este el insusi implicat in complot. Lee San insa ii cunoaste pe prizonieri ca fiind slujitori loiali ai tatalui sau, si este pus astfel in fata situatiei de a trimite la moarte oameni nevinovati pentru a se salva pe sine.

ep11

http://www.youtube.com/watch?v=LTf2wsF55cE

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Dupa parerea mea lui Dae-soo i s-a dat totul mai usor in viata pe cind Song-yeon a intimpinat multe dificultati

  2. Daniela,şi Dae-soo a luptat pentru ce are şi a pierdut lucrul cel mai important,iubirea lui Song Yeon. El i-a unit pe Yi San şi femeia ce-i inspira iubire.

  3. Este nemaipomenit acest film. Păcat că nu a început din vacanţă…:-(

  4. Mă refer la începutul ei.

  5. si va mai lupta. Daesoo va deveni un barbat adevarat .

  6. stiu. E foarte frumos. Mi-a captat atentia din primul episod. Si o sa va placa mult hong. La inceput credeam ca e un misel dar treptat s-a transformat in personajul meu preferat alaturi de san desigur. Hong e cel mai bun.

  7. Neaţa Angi.

  8. Neata :)

  9. Li-cheon e GENIAL!

Leave a Comment