koreafilm

Furtuna la palat – Episodul 1

Written by koreafilm. Posted in Arhiva, Furtuna la palat

Tagged: ,

ep1

Published on noiembrie 27, 2009 with 277 comentarii

Palatul regal aflat in toiul luptelor politice. Regele Young-jo isi condamna propriul fiu la moarte lenta, pe printul mostenitor Sado, incuindu-l intr-un dulap de depozitare a orezului, pentru un motiv necunoscut. Lee San (actor Park Ji-bin, actor Lee Seo-jin), fiul printului mostenitor, se furiseaza in aripa Shimin a palatului in toiul noptii pentru a-si vedea tatal condamnat la moarte prin infometare.

In acest timp tanara Song-yeon, (actrita Lee Han-na, actrita Han Ji-min) al carui tata fusese pictor la Curtea Regala, este adusa la palat prin intermediul unor rude, pentru a deveni doamna la Curte. In toiul noptii este nevoita sa ii aduca unei colege mai mari ceva de mancare din bucataria regala, si se rataceste la intoarcere.

Dae-soo (actor Kwon Oh-min, actor Lee Jong-soo) se afla la palat pentru a deveni eunuc, insa incearca din rasputeri sa fuga pentru ca nu vrea sa fie castrat. Lee San, Song-yeon, si Dae-soo ratacesc prin palat si soarta face ca ei sa se intalneasca.

ep1

http://www.youtube.com/watch?v=o0x6WE3_ri4

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

277 comentarii

There are currently 277 comentarii on Furtuna la palat – Episodul 1. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Da Angi,dar la un moment dat o va accepta.

  2. Este dat iar, ce am bucru, cere da Dong Yi si Furtuna la palat sunt filmele mele preferate, nu stiu de ce :D, ok ok si restul sunt foarte bune dar pe astea doua le indragesc cel mai mult

Leave a Comment